Review v-tech ijscobar


De meeste van ons kennen het merk V-tech wel, naast Fischer price is dit het meest bekende speelgoedmerk voor onze (b)engeltjes. Wist je dat v-tech ook een super leuk, leerzaam en geweldig product heeft? Je vraagt je misschien af wat ik bedoel, aangezien al hun producten geweldig en leerzaam zijn, maar ik heb het over de ijscobar.

De ijscobar, zowaar een wandelend speelgoed attractie, voor jong en oud, ja echt, ook deze mama vindt het helemaal geweldig. De ijscobar is voor jongens en meiden in mijn ogen :).  Het is interactief speelgoed, wat heel veel laat prikkelen bij je kind. Het leert hem tellen, doormiddel van de sauspomp. Het speelgoed geeft aan hoe vaak er gedrukt is en vraagt aan je kind hoeveel er gedrukt moet worden.

De ijsbolletjes hebben werken op vele manieren erg leerzaam. Het leert je kind kleuren van elkaar te onderscheiden, door de vele combinaties ben je afhankelijk van je geheugen.
Wist je dat de ijslepel magnetisch is en daarom veel makkelijker werkt dan al het andere, goedkope, speelgoed ijs wat je in winkels voor een klein prijsje kan kopen. Je houdt het boven een ijsbolletje en het trekt zich automatisch aan, wat wel apart is, is dat de ijscobar precies weet welk bolletje je pakt. Bijvoorbeeld: je pakt het roze bolletje, zegt het stemmetje in het speelgoed dat je een roze bolletje gepakt heeft en dat de smaak aardbei is, op een heel vrolijke en vooral speelse manier. Er worden drie hoorntjes bijgeleverd.

A. en V.

Je vindt ook zes dubbelzijdige kaarten, dit plaats je op de aangewezen plek in de ijscobar en hier staan opdrachten op. Op de ene zijde staat een diertje die aangeeft welk ijsje hij wilt en op de andere kant staan opdrachten die het herkennen van kleuren, tellen, smaken, cijfers, creativiteit en het stapelen stimuleren. Na een opdracht moet je op de bel drukken, wat het idee geeft dat de opdracht klaar is.

A., V. en M.

Net als een echte ijscobar kan je je ‘winkeltje’ verplaatsen naar een eigen favoriete plek of wanneer je meerdere kinderen hebt, zou dit hele leuke rollenspellen kunnen opleveren.

Dit product heeft op de eerste dag dat wij het in huis haalde vooral voor de volgende zin gezorgd: ‘het is van mij!!’.

Het design heeft wat weg van een shopkin, vooral het gezichtje dat op het speelgoed staat.

Je kunt gemakkelijk het volume zelf regelen, je hebt in principe 3 standen: uit, normaal geluid en hard.

Wij hebben zelf gemerkt dat het product moeilijk te verkrijgen is helaas. Sommige websites bieden hem aan voor 55 euro, maar daar is het ‘uitverkocht’.
Mijn man heeft dit in een babyzaak gehaald en de prijs was 70 euro, dat klopt wel met de sites waar de ijscobar wel leverbaar is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s