In de huid van #Nonbie


Carnaval staat bijna voor de deur en dat betekend: Verkleden!! Wie vind verkleden niet leuk, niemand, want verkleden is voor iedere leeftijd. Ik introduceer jullie: De Nonbie. Voor als je het afvraagt hoe deze verschillende letters dit woord maken, het is een Non die tegelijkertijd een Zombie is :). Met dank aan mijn man voor het bedenken van “Nonbie”.

Als ik heel eerlijk ben wou ik erg lang nonnen verkleedkleren hebben, het fascineert mij, het ziet er op een bepaalde manier heel heilig uit en je kan er verschillende looks mee maken, omdat alles hiermee mogelijk is.

Deze look heb ik op twee verschillende dagen gemaakt wat echt super leuk was. Je eigen gezicht als canvas gebruiken en omdat je deels een zombie maakt, ben je niet verplicht alles helemaal netjes op je gezicht te hebben. Door hier twee dagen voor in beslag te nemen heb ik wel op verschillende dagen, uren in dit pakje gelopen, ook buiten haha. Moet heel eerlijk erbij vermelden dat je er gemakkelijk in zweet, ook al sta je buiten in de kou. Voor een paar uurtjes is het leuk.

Op de website van Vegaoo vind je verschillende verkleedkleren, zowel voor volwassenen als kinderen,  koppelkostuums en baby’s. De keuze is bijzonder ruim, je zult iets zoeken en ook vinden. De prijs is prima!
Wat voor mezelf een klein beetje jammer is, maar dat is echt een heel persoonlijke mening en het overgrote deel zal hier in het algemeen anders over denken, is dat de meeste kleding erg kort en bloot lijkt.

Natuurlijk is de Nonbie meer richting de ‘horrorkant’, niet meteen geschikt voor Carnaval maar meer voor Halloween, toch zou je deze look gemakkelijk ook tijdens Carnaval kunnen gebruiken. Carnaval gaat om het verkleden en er is niet per definitie een dresscode :), zolang je er maar plezier in hebt.


In mijn kast liggen nog drie pakjes, een voor mijn oudste dochter, een voor mijn jongste dochter en een voor mezelf. Hier komt ook nog een fotoreeks van online, hoop dit jaar (2019).

Deze serie foto’s zijn gemaakt in december 2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s