Kleine aanpassingen op mijn blog.


Je bent op mijn blog terecht gekomen en als je een regelmatig terugkomende bezoeker bent moet het je wel opgevallen zijn dat er iets veranderd is, dat klopt. Ik heb een paar kleine aanpassingen gedaan.  Lees verder om te zien welke veranderingen het zijn.

♥ De kleuren zijn veranderd, van een soort oranje naar paars. Paars past beter bij mij als persoon, dus heb ik ervoor gekozen om het paars regelmatig te laten terugkomen.

♥ Het logo heeft een heel nieuw jasje gekregen, hierin zie je het paars ook weer terug komen. Leuk weetje: de nieuwe banner heb ik samen met mijn 7 jarige dochter in elkaar gezet. Je ziet dat er nieuwe plaatjes op staan, oa van een boek, cupcake en een slang. Dit staat voor de onderwerpen die je kan terugvinden op mijn blog.

♥ De pagina’s “over mij” en “over de site” zijn aangepast met nieuwe informatie, dit omdat de pagina’s wel toe waren aan een heel nieuw jasje.

♥ Je vindt zelfs het Instagram account van mijn slangen (rechts op de pagina) ! Zodat je altijd updates te zien krijgt.
Het Instagram account van mijn slangen is : luna_and_nora_snake 

NOTE/UPDATE: Binnenkort komen er nieuwe pagina’s online op mijn blog wat gericht is op de individuele slang, dus een persoonlijke pagina met informatie. Wanneer deze geplaatst zijn, vermeld ik dat natuurlijk op mijn blog.

♥ Wat ook nieuw is, is dat als je in het menu op “Angstschreeuw” of “reptielen” drukt, er dan een pagina opent met daarin een overzicht met alle artikels die over dat onderwerp gaan, super handig voor als je iets specifieks wil terugzoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s