Jonge mama’s blog op Tiktok #1

Tiktok is razend populair, heel veel mensen zijn daarop te vinden en delen hun filmpjes daar.
Op tiktok kan je zowel bestaande hits vinden en deze gebruiken of sommige mensen zetten zelf iets in elkaar en die geluiden kan je dan zelf ook gebruiken. Het is heel varrierend en iedere dag vind ik wel nieuwe geluiden en inspiratie op Tiktok.

Omdat ik de laatste tijd erg vaak actief ben op tiktok, heb ik besloten om van al mijn filmpjes een Youtube filmpje te maken. Dit is deel 1, (selectie van een van mijn eerste video’s) zit momenteel op de 200 filmpjes, kan deze natuurlijk niet allemaal in een filmpje stoppen, volgende delen volgen nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s