Terug van weggeweest :).

De afgelopen maanden heeft mijn blog stil gelegen en zijn er geen wekelijkse berichten online gekomen. Ik leek een tijdje de motivatie om te schrijven verloren te zijn, maar ik wil dit langzaam weer oppakken, al kan ik natuurlijk niet meteen beloven dat het wekelijks gaat zijn, dit is uiteindelijk wel het streven.

De tijd dat ik hier afwezig geweest ben, ben ik wel actief geweest op Tiktok, de motivatie om filmpjes te maken ontbrak niet. Vond Tiktok op het moment net iets meer bij mij passen. Schrijven is meer de manier zoals je denkt, filmpjes karakteriseren hoe je je voelt. Gevoelsmatig was het makkelijker om mijn ei kwijt te kunnen in beeld dan het omschrijven hoe ik denk.

Heb nagedacht om met een ander concept verder te gaan met mijn blog. Hoe dit eruit komt te zien is mij ook nog geheel onduidelijk, maar dat maakt het juist weer een uitdaging. Wel lijkt het mij leuk om de komende maanden met het uiterlijk van mijn blog te spelen, waardoor er iets ontstaat wat herkenbaar is en het daarnaast wel in een nieuw jasje gestoken is.

Ik heb de laatste tijd een oude hobby opgepakt, namelijk fotograferen. Zo ben ik op twee hele gave plekken in België geweest om daar wat leuke kliekjes te maken. Het ligt aan de mogelijkheid en als die er is en het fotograferen frequenter zou kunnen, lijkt het mij leuk om een fotorubriek toe te voegen aan mijn blog, met de gaafste plekken voor de leukste foto’s.

Zoals wellicht is opgevallen reis ik regelmatig, hetzij naar België voor mijn terug opgepakte hobby.
Hetzij naar Utrecht, omdat vriendlief daar woont♥.
En ook doordeweeks, persoonlijke afspraken, afspraken voor mijn kindjes, diertjes om te verzorgen, waardoor mijn week er heel anders uitziet dan bijvoorbeeld een jaar geleden en er zijn soms dagen dat mijn computer niet aangaat.. Het huishouden gaat ook door.

De laatste maanden, vanaf het moment dat ik wat afwezig begon te zijn, stond het leven in teken van veel downs, maar ook ups om naar uit te kijken en om op te verheugen.
Wat mij een beetje door de minder leuke momenten heen sleepte was de gedachten dat het aan het eind allemaal goedkomt en als het nog niet goed is, dan is dat nog niet het einde.

Tot snel weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s