Over mij

 

Welkom op mijn blog: Jonge mama’s blog.   Graag stel ik mij even voor, zodat je een idee krijgt van wie je precies de artikelen leest.

Hoi, ik ben Angelique , geboren in 1993 te Utrecht. Getrouwd met mijn man en nu woonachtig in het zuiden van het land. Ik ben zelf totaal geen Utrechter en ook geen Limburger; je kunt stellen dat ik voornamelijk mezelf ben :).

Wij hebben 4 prachtige kinderen Danique (2011), Aaron (2014), Valeriya (2015) en Micha (2017).   Op mijn 17e werd ik voor het eerst moeder, jong en onervaren gingen wij dit avontuur tegemoet. Wat bijzonder.  Hoewel de tweede zwangerschap lang op zich liet wachten (medisch ongemak?), volgde de derde zwangerschap al snel.   Je zou mij een ervaringsdeskundige kunnen noemen, met verschillende goede/verkeerd aflopende zwangerschappen.. Verschillende klachten.. Verschillende symptomen..

Met mijn visie op het ouderschap wil ik andere (aanstaande) ouders helpen, door middel van ervaringen te delen. Ook kan het erg fijn zijn om situaties te lezen van een andere ouder, zodat je het gevoel hebt dat je niet alleen bent. Je kunt op mijn blog van alles terug vinden. Van zwanger worden tot het psychologische kijk op onderwerpen, ik ben behoorlijk geboeid door het onderwerp “psychologie”.
Helaas heb ik ook minder leuke ervaringen meegemaakt, waar ik voor het eerst openhartig over durft te praten.

Welkom in mijn wereld!

13084064_10206239588843715_2048577392_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s