Over mij

Je hebt op de pagina ‘over mij’ gedrukt, neem aan dat je de persoon achter Jonge mama’s blog beter wilt leren kennen. Dat komt goed uit, op deze pagina vind je meer informatie over mij.

Allereerst, welkom op Jonge mama’s blog.

Ik ben Angelique, geboren in het midden van het land, momenteel nog woonachtig in het zuiden.

Ik ben moeder van vier kinderen, D. (2011), A. (2014), V. (2015) en M. (2017).

Op zeventienjarige leeftijd werd ik (tiener)moeder, op dat moment was ik nog jong en onervaren, ondanks dat ging ik dit veel te leuke avontuur tegemoet en voel ik me iedere dag opnieuw gezegend met mijn prachtige kinderen.
Na vier kinderen heb ik een bepaalde basis ervaring op gedaan en een van de ervaringen zal ik nu delen; geen enkele zwangerschap en bevalling is hetzelfde.

Met mijn visie op het ouderschap wil ik andere (aanstaande) ouder(s) helpen, door middel van ervaringen te delen. Hopelijk vind je hier een aantal handige tips of lees je iets waarvan je denkt “dat is herkenbaar”, je bent niet alleen en gelukkig is veel een fase.

Ik ben alles behalve politiek correct. Zie van veelal de humor wel van in, probeer het meeste ook te schrijven met een humoristische knipoog en er is een kans aanwezig dat onze meningen totaal uiteen lopen.

Belangrijke note: ondanks dat dit van origine een mamablog is, hebben wij de keus gemaakt om onze kinderen niet herkenbaar in beeld te brengen, dit geld ook voor de namen van mijn kinderen.

Vanaf oktober 2018 mag ik mezelf ook auteur noemen van mijn boek Angstschreeuw.

Wij zijn ook de baasjes van een aantal reptielen.
Ontmoet Luna.
Ontmoet Nora.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s