Over mij

Je hebt op de pagina “over mij” gedrukt, wat leuk. Je wilt mij beter leren kennen? Hopelijk vindt je je nodige informatie wel op deze pagina.

Allereerst, welkom op mijn jonge mama’s blog. Ik ben Angelique, geboren in het midden van het land, Getrouwd met mijn man en nu woonachtig ergens in het zuiden van het land :).

Mijn man en ik zijn trotse ouders van 4 (!!), ja je leest het goed hihi, kinderen. D. (2011), A. (2014), V. (2015) en M. (2017). Op mijn 17e werd ik moeder en net voor mijn 18e verjaardag beviel ik van D.. Wij waren jong en onervaren, maar ondanks dat gingen wij dit veel te leuke avontuur tegemoet. Wat bijzonder.
Na vier kinderen (lees: ook vier keer bevallen) heb ik wel de ‘basis’ ervaring op gedaan.

Ook ben ik een reptielenliefhebber, heb je Luna al ontmoet?

Met mijn visie op het ouderschap wil ik andere (aanstaande) ouder(s) helpen, doormiddel van ervaringen te delen. Hopelijk vind je hier een aantal handige tips of lees je iets waarvan je denkt “dat is herkenbaar”, je bent niet alleen.
Je vind hier van alles: Zwanger worden, zwanger zijn, bevallen, kraamtijd, leuke DIY’s, recepten *Yummie*, shoplogs en persoonlijke verhalen.

Ik ben alles behalve politiek correct. Zie van veelal de humor wel van in, probeer het meeste ook te schrijven met een humoristische knipoog en er is een kans aanwezig dat onze meningen totaal uiteen lopen.

Sinds oktober 2018 ben ik ook auteur van het boek Angstschreeuw, op mijn blog vind je hier meer informatie over!

Op mijn blog vind je helaas geen leuke kiekjes van mijn kinderen, hooguit onherkenbaar i.v.m. privacy van de kinderen, dit geldt ook voor de namen van mijn kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s