Over de site

Jonge mama’s blog is een persoonlijke blog. Je vindt hier artikelen over zwanger worden, zwanger zijn, kraamtijd, baby’s en kinderen, lekkere recepten en nog heel veel meer.
Vanaf 2019 kan je ook artikelen over reptielen tegenkomen.

Iedere week wordt er standaard een artikel geplaatst, dit is maandag of dinsdag. Het kan voorkomen dat er een tweede – een extra – artikel online komt.

Al vanaf kleins af aan ben ik met schrijven bezig, van verhalen tot gedichten.. Van gedichten tot een eigen manuscript.  Op school schreef ik tussen de uitleg van de leraar liedjes, zowel op mijn eigen papier als in mijn werkboeken. Tijdens Maatschappijleer kreeg ik als opmerking, nadat de docente steeds mijn liedjes te lezen kreeg:  Als liedjes ook mee zouden tellen voor een cijfer, kreeg je een 10! Heb mijn pennen ingeruild voor een toetsenbord en het schrijven is altijd door blijven gaan. Er is een hoop te bespreken, het zou leuk zijn als je mijn blog blijft volgen.

In december 2014 bedacht ik mij om een blog te starten.  Op 14 februari 2015 postte ik mijn eerste artikel.

Sinds oktober 2018 is mijn boek Angstschreeuw te bestellen!

Ik ben altijd opzoek naar gastbloggers!

Voor vragen, persberichten, reviews, gastbloggers of andere voorstellen verzoek ik te mailen naar  jongemamasblog@gmail.com