Angstschreeuw


Het is zover!! Na zoveel maanden, er is zelfs dik anderhalf jaar voorbij gegaan, kan ik met trots zeggen dat mijn boek Angstschreeuw te verkrijgen is.

Angstschreeuw is onder andere te bestellen bij :

bol.com
AKO. 
Bookspot. 
Libris
Bruna.

En bij nog veel meer online boekwinkels. Prijs: 22,81 euro.


Wie is Monica?

Monica is een jong, naïef, pubermeisje. Op school wordt ze gepest, thuis is haar leven alles behalve perfect. Dat ze aan het puberen is, is voor bijna iedereen goed merkbaar. Alleen is het de vraag of het daadwerkelijk pubergedrag is, want wat niemand weet is dat Pieter als een ratelslang haar leven ingeslopen is. Ondanks ze zich thuis niet gewenst voelt, doet ze er alles aan om het gezin te beschermen. Hoe ver zal ze hier voor moeten gaan?

Wat is Angstschreeuw?
Angstschreeuw is een gedetailleerd verhaal met betrekking op #MeToo. Zoals het ook op de achterkant beschreven staat verteld Angstschreeuw het verhaal wat je anders nooit zou horen.
Angstschreeuw is een boek wat begint met leven zodra je het opent. Je leest het verhaal niet alleen, je beleefd het ook. Iedere letter, iedere spatie en zelfs ieder moment van rust in het verhaal zal je bijblijven.
De rijmklanken van het dichterlijke zullen je raken, alsof de hoofdrolspeelster Monica onzichtbaar met haar hand over je arm wrijft.

Nog iets over mijzelf:
Angelique (1993), moeder, blogger en realist met optimistische trekjes, is auteur van Angstschreeuw.
Schrijven is haar kunst, haar kunst leeft, denkt en spreekt. Vanaf haar geboorte zit schrijven al in haar systeem, alleen moesten haar vingers de letters nog leren schrijven en herkennen. Ze is gedreven, gepassioneerd en uniek.

Lees hieronder een aantal stukjes uit het boek, je kunt op de foto drukken om het groter te zien (daarmee heb je de mogelijkheid op inzoomen).