Luna


Hi,

Mijn naam is Luna, ik ben een rattenslang en ik ben in november 2018 geboren. Mijn nieuwe familie haalde mij als eerst in huis en het leven onder de mensen bevalt mij wel, ik krijg namelijk eens per week een heerlijke maaltijd geserveerd en als ik goed groei, dan krijg ik grotere maaltijden.

De eerste paar weken bij mijn nieuwe papa en mama heb ik alleen gewoond en dat vond ik eigenlijk wel prima, want wij – slangen – zijn niet zo erg sociaal en ik had heel het huis voor mezelf.
Na een paar weken alleen op onderzoek te zijn geweest, kwam ik plotseling mijn broertje weer tegen. Dat was een leuke verrassing, als ik armpjes en handjes zou hebben, had ik hem geknuffeld.

Ik vind het leuk om alles te ontdekken, ben erg nieuwsgierig aangelegd. Mijn mama wilt, als het aan haar ligt, iedere dag foto’s van mij maken, voel mezelf soms beroemd. Soms kan ik ook best stiekem zijn, dan doe ik alsof ik super rustig ben, maar probeer ik stiekem er vandoor te gaan, alleen de echte mensen zijn mij te slim af, ze kennen mij inmiddels.

Ook heb ik naast een papa en mama ook nog vier mini baasjes, zij vinden mij ook wel leuk. Ze bouwen altijd speelhuisjes voor mij en mijn slangenmatties, wij doen er dan gezellig aan mee, zo voelen we ons een echt deel van de familie.

Hieronder vind je verdere informatie over mij, zoals mijn lengte en gewicht en leuke foto’s.

Datum Lengte Gram
4  jan 19 39 11
20 apr 19         X 15
19 mei 19 43 19
16 juni 19 48 cm 24