Nola


Hi there,

Ik kan je geen hand geven, maar zou mezelf wel willen voorstellen; ik ben Nola, een albino Snow rattenslang, geboren zo rond september 2018. Ik zie er een beetje anders uit dan de andere slangen, maar ik gedraag mezelf precies hetzelfde als de andere.

Mijn familie heeft mij geadopteerd van iemand anders en ik ben blij dat ze dat gedaan hebben, toen mijn mams mij kwam ophalen, wilde ze mij eerst even vasthouden en ik kroop meteen haar jas in. Ben zonder mijn koffers te pakken met haar meegegaan.

Een leuke naam voor mij vinden was wat lastig, heb verschillende namen voorbij horen komen: Abby,  Maya en Snow, uiteindelijk vonden ze mij toch meer een Nola, al had ik Snow zelf ook wel leuk gevonden. Met mijn prachtige albino-looks kan ik harten doen smelten, de meeste vinden mij al snel bijzonder en lief.

Ik ben een hele rustige slang, vind het prima om uren achter elkaar op dezelfde plek te chillen, maar als we met zijn alle in het speelhuisje van onze mini baasjes mogen spelen, dan wil ik wel alles gezien hebben. Maar ik ben er ook niet vies van om mijn andere twee slangenmatties het onderzoek te laten doen, zodat ik op de trap van het speelhuisje kan liggen en genieten van mijn Noodle leven.

Eten vond ik in het begin een beetje eng, wel eet ik alles op wat aan mij gegeven word. Ik vind het prima om mezelf te laten wegen, want ik vind mijn gewicht wel een belangrijk aspect in het leven.

Ben je ook benieuwd naar mijn gewicht? Hieronder vind je de tot nu toe bekende informatie.

Datum Lengte Gram
20 apr 19         X 19
19 mei 19 47cm 23
16 juni 19 48,5 cm 28