Nora


Welkom op mijn pagina.

Ik ben rattenslang Nora en ik ben geboren rond november 2018. Toen ik nog te bewonderen was in de winkel, zag ik met mijn warmte ogen dat mijn kleine zus Luna meegenomen werd, door een blond/paarse mevrouw. Vanaf die dag heb ik alleen gezeten en ik verveelde mezelf. Maar ik wist diep van binnen dat die blond/paarse mevrouw zou terugkomen voor mij, het was wachten op die dag.

Ik wilde de hoop opgeven, maar er gebeurde iets wonderbaarlijks, diezelfde mevrouw stond weer in de winkel en ik was blij. Ik wist dat ik dit keer met haar zou meegaan, want de vorige keer toen we elkaar aankeken, was het ook al een soort van liefde op het eerste gezicht. Ik heb besloten om die mevrouw mama te noemen, dat is makkelijker.

Sindsdien heb ik het naar mijn zin thuis, mijn mama bouwt veel van inboedel zelf en wij testen het uit om te kijken of het leuk genoeg is. Mijn favoriete plek is made from my mommys hands.
Mijn mini baasjes vonden het leuk om mij Nora te noemen en ik vind het prima, zolang mijn waterbak gevuld is zodat ik af en toe een heerlijke duik kan maken met mijn hoofdje.
Als ik in mijn vervelproces zit, lig ik het liefst niet alleen, dan zoek ik graag een van mijn maatjes op.
Zelf vind ik dat ik heel erg fotogeniek ben, ik neem er de tijd voor en sta graag leuk op de foto en de mensen om mij heen zeggen dat ook. Mama schept altijd op dat ik nog net geen duckface doe.

Ik vind het heerlijk om over mijn hoofdje geaaid te worden, daar kan ik van genieten. Ik ben een rustig type, vind chillen wel leuk. Alleen hoor ik mijn mama soms zeggen dat ik overgewicht heb, omdat ik even oud als Luna ben en veel groter en zwaarder.

Over gewicht en lengte gesproken, hieronder vind je mijn persoonlijke schema.

Datum Lengte Gram
20 apr 19         X 31
19 mei 19 57 cm 34
16 juni 19 57 cm 38